Sjukling

Idag har jag legat i sängen i princip hela dagen och sovit/vilat. Det har varit välbehövligt för min förkylning då jag var riktigt dålig igår och inte mycket bättre idag. Det har varit jätte skönt att bara vila och inte ha några krav på mig som jag haft de senaste dagarna av allt vi skulle göra.
När vi var hos mamma igår sov jag minst en timme i deras säng, alltid skönt att vara ”hemma”.

Idag skulle killarna och Fredrik gått på bio i Eskilstuna men jag var dålig men det hade jag tänkt trotsa för deras skull. Tyvärr var Vicke dålig så vi fick ställa in det, han hade ont i magen. Vi bokade om filmen till på söndag, då ska jag passa på att kolla runt i alla affärer i Tuna för att se om jag hittar något spännande.

Nu sitter vi tillsammans i soffan och äter julgodis och tittar på en gammal goding på Netflix, Ghostbusters.