Överkörd?

Ja det är verkligen frågan om jag inte blivit det. Jag mår skit, har hög feber (nu har jag i och för sig tagit Ipren så nu har jag inte det), hosta, snorig och ont i kroppen. Fruktansvärt jobbigt är det och jag hoppas det går över snabbt och att Fredrik inte blir sjuk. Vi har ju en date på lördag som vore trist om vi missade. Då är det äntligen dags för oss att se Magnus Ugglas krogahow och bo på hotell.

Förra veckan började allvaret för Vicke, han gjorde sina två första nationella prov i svenska. Han tyckte de var lätta så jag hoppas han klarade det bra och inte slarvade. Han kommer ha nationella prov under nästan hela vårterminen nu vilket han tycker är lite jobbigt. Emil ska också göra nationella prov men de börjar inte än, så han har inte börjat bli nervös än.

Apropå Emil så har vi varit lite oroliga för vilken skola han ska gå i till hösten. Finningeskolan slutar med 4:or och 5:or från och med nästa termin och blir en F-3 skola. Fredrik var kämpat mot det men de har tyvärr inte lyckats så vi har ställt honom i flera olika skolor. Han har haft som önskemål art gå på Roggeskolan men där kom han inte in. Däremot har han kommit in på den andra friskolan i kommunen som är en F-5 skola, Karlavagnen och har bestämt sig för att gå där. Så om han inte kommer in på Rogge (den chansen är inte stor) så ska han gå där. Karlavagnen ligger ute på Tosterö så han kommer få busskort, men vad gör det när han slipper Paulinska.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och vila bort min förkylning.