Trallbygge del 7

Idag är det sista dagen på semestern och vi hann tyvärr inte helt klart med hela poolbygget som vi tänkt oss, men det går att vara på trallen och vi kan bada. Tyvärr har inte värmaren kommit så det är inte särskilt skönt att bada. Förhoppningsvis kommer allt vara klart inom någon vecka, det tar ju längre tid när vi båda arbetar heltid men vad gör det när vi redan nu ser hur bra det kommer bli.

Ibland behöver man lite extra tid för att komma på en bra lösning. Det var något vi upptäckte igår. När vi tittade på vårt bygge insåg vi att något saknades. Eftersom vi ska fortsätta på trallen och bygga ihop den med vår altan på baksidan bestämde vi oss tidigt för att inte ha staket på den sidan. Nu när vi kommit en bra bit på vägen insåg vi att det nog skulle bli bättre om vi byggde en staketdel iallafall eftersom vi inte kommer bygga någon trall längst bort pga berg.

Fredrik sätter dit den nya staketstolpen och sedan är det bara att sätta dit ribbor.
Nu är det inte långt kvar och vi blev väldigt nöjda med den nya delen på staketet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *