Trallbygge del 6

Under hela vårt poolbygge har vi stött på en del bekymmer och bygget har blivit fördröjt. Idag när vi är nära målet var vädret emot oss. Vi har följt väderprognosen under veckan och sett att det skulle bli regn idag. Vår förhoppning var att bli klara igår men den sista biten på trallen drog ut på tiden med tanke på alla stolpar det skulle sågas ut för. En annan sak som talade emot att bli klara igår var att vi inte helt bestämt oss för hur staketet skulle se ut. Därför handlade vi mindre staketribbor än vi trodde behövdes för att testa oss fram. Tyvärr blev vädret precis som de sagt, ett ihållande regn under hela dagen. Men det stoppar inte Fredrik. Vi kastade oss ut på morgonen och hjälptes åt att skruva dit några ribbor innan regnet kom. Sedan har Fredrik trotsat regnet och kommit så långt att vi nu vet hur många meter staket som behöver köpas imorgon.

Trallen är blev färdig igår, det enda som saknas är kjol och trall runt poolen för att täcka hålen närmast.
Fredrik jobbar i regnet, när det fortfarande inte regnade så mycket på förmiddagen.
Tyvärr regnade det bara mer utan något uppehåll så Fredrik fixade ett nytt ställe att kapa staket på. Det finns som sagt inget dåligt väder, bara dåliga kläder…
Den sedvanliga bilden från sovrummet. Staket är nu färdigt mot huset och mer än hälften är klart på resterande sidor.

En reaktion på ”Trallbygge del 6”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *