Trotsar förkylningen

Nu är vi hos Fredriks mamma och firar lite jul med henne och Therese, jätte mysigt om det inte vore för den förbannade förkylningen jag har åkt på. Men jag har trotsat den två gånger idag. I förmiddags åkte jag, Fredrik och Emil ner till Barkarby och Jakan för att gå lite på mellandagsrean. Emil skulle få ett skal och ett displayskydd till sin nya mobil, så vi åkte till Elgiganten först. Där hittade vi ett skal och när vi kollade runt slog vi till på en liten dammsugare (Fredrik kastade ut vår gamla) för 499k kr och en Blueray till Vicke ( Emils dvd är trasig och eftersom han inte kan ha Blueray får han Vickes dvd) för 399 kr. Vi hittade även ett pc spel till Vicke men köpte inte det för vi visste inte om han ville ha det.
Efter Elgiganten åkte vi till Jakan där Emil köpte ett displayskydd och jag fyndade på hm, en pyjamas till mig, ett par chock gula chinos till Emil (han har redan ett par som han använt en gång och då fick han gräsfläckar som inte gick bort) och en rosa mamma tröja till Therse.

När vi kom hem var jag så slutkörd att jag la mig på Vickes madrass och somnade och sov i över en timme.
När jag sov visade Fredrik Victor spelet vi hittat och självklart ville han ha det. Vi kom fram till att han kunde få det och eftersom han köpte ett spel igår han skulle ge oss pengar för så kan han strunta i det och Emil får en skylanders som han stod och suktade på inne på Elgiganten.
Eftersom det bara fanns ett spel när vi var där idag så kastade vi oss in i bilen och åkte ner och köpte spelet och gubben. Vi passade även på att köpa en ny lampa till bilen som gått sönder och som Fredrik lyckades byta, så nu har jag två fungerande halvljus igen.

Imorgon ska killarna gå på Disney on ice med sina kusiner, då ska vi underhålla oss själva en stund.