Poolbygge dag 17

Idag har vi inhandlat det sista som behövs för att göra klart markarbetet innan vi kan sätta upp poolen. Vi började med att åka till Bauhaus för att köpa konstgräs och cellplast. Det var ett äventyr bara det och vi fick se hur dåligt Bauhaus lagersaldo fungerar. Efter en del irritation kom vi därifrån med nästan allt. Väl hemma ser vi att det kommer börja regna så jag åker till öb för att köpa en presenning så vi kan täcka över gropen.

Fredrik bygger en ställning medan jag är borta.
Jag hann inte hemma innan regnet kom men vi fick upp presseningen innan det kom för mycket regn.

När det slutar regna tog vi bort den och skakade bort vattnet som låg ovanpå för att sedan åka till Byggmax och handla det som inte fanns på Bauhaus. När vi kom hem sågade Fredrik ner några fler grenar och tillslut ställde vi ner en stege i gropen innan vi drog över presenningen

Nu är vi redo för att ta tag i resten imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.