Poolbygge dag 15

Idag när vi kom hem från Muskö hoppade Fredrik ner i gropen och kollade den stora stenen som killarna hittade igår (jag missade skriva om den igår). Det visade sig att den är jätte stor alternativt en del av berget som huset står på. På grund av det valde vi att avbryta försöken att få bort den och valde att gräva ut åt andra hållet istället. Den här gången tappade vi inte modet alls utan ser att det kommer att fungera. Fredrik fortsatte gräva på andra sidan och gjorde det själv då det är svårt att göra det på två. Tyvärr blev han avbruten av en rejäl åskskur som fyllde gropen med lite vatten. Nu har vi bestämt att vi är klara för dagen och fortsätter imorgon men nya friska kroppar som har vilat över helgen.

Den stora stenen eller berget som de hittade igår och som vi valde att gräva ner igen idag.
Det kom en hel del regn som gjorde att det blev lervälling i gropen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.