Poolbygge dag 10

Det är så skönt när man äntligen har lite flyt och det fungerar som vi tänkt. Nu är det bara att hålla tummarna att det fortsätter när vi gräver. Idag började jag och Emil jobba efter lunch, han hackade loss jord/lera och jag grävde bort det. Ett bra teamwork helt enkelt. När Fredrik jobbat färdigt fortsatte han och Emil att gräva. Då var det dags att ta bort gräs på den nya delen vi valt att poolen nu efter upptäckten av dräneringsröret.

Emil hackar upp jorden/leran så jag kan ta bort den.
Gräset som ska bort är uppmärkt.
Fredrik tar bort gräset.
Nu är gräset äntligen borta så nu kan vi fortsätta hacka och gräva.

Idag har det varit en bra dag och nu är vi nöjda med hur det kommer att bli. Vi har även beställt en A-stege så vi kan ta oss i och ur poolen innan vi bygger trallen och kan använda däckstegen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.