Poolbygge dag 9

Varför ska något vara lätt? Under de här dagarna vi (Fredrik) har grävt har vi som ni vet stött på en del saker som gjort det knepigt. Allt från rötter till stora stenar. Men idag hände det värsta tänkbara. Vi har kommit fram till en sten som vi funderar över ifall det är berget. För att ta reda på det kämpade vi tre stycken i gropen. När vi började känna att det gick bra hittade vi ett dräneringsrör. Det innebär att vi måste tänka om och det har vi faktiskt lyckats göra trots att det inte kommer bli som vi först tänkte oss. Nu tänker vi inte gräva ner den så långt vi tänkt utan den kommer bli en mer ovanjord pool men det kommer bli bra. Vi är även tvungna att flytta den längre ner på tomten vilket inte är optimalt men fungerar.

Emil gräver och jag funderar över hur vi ska göra.

Idag var det nära att vi helt gav upp men tillslut bestämde vi oss för att fortsätta vilket gjorde det så irriterande att hitta röret. Imorgon är en ny dag och jag och Emil ska ut innan lunch och gräva åt andra hållet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.