Poolbygge dag 12

Det går bättre när man hjälp åt, det har varit tydligt idag. Vi började med att jag och Emil grävde när Fredrik jobbade. Emil hackade loss och jag grävde upp allt och när det behövdes gick Fredrik eller Emil och tömde skottkärran. När Fredrik jobbat klart kom han och hjälpte till och fortsatte när vi andra var helt slut i kroppen. Vårt arbete är ett familjeprojekt som just nu fungerar väldigt bra. Idag har vi haft ett ordentligt flyt och känner oss nöjda med det vi gjort.

Emil hugger loss jord och lera med korpen.
Jag gräver bort det Emil huggit loss.
Vi hittade en stor sten även idag men den här lyckades Emil och Fredrik få upp ur gropen på egen hand trots att den var tung.
Emil och jag kom en bra bit under dagen.
Fredrik gav sig inte och fortsatte under kvällen. Här syns tydligt det som är kvar att gräva.

Imorgon fortsätter vi jobba på samma sätt som vi gjort idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.