En riktig hjälte

Det är precis vad Victor är, en riktig hjälte. Idag har vi varit på sjukhuset och gjort hans botox injektioner. Det var en riktig pärs. Han fick lustgas som bedövning och det började riktigt bra. Han började försvinna bort lite för att sedan faktiskt ”sova”, han tappade hakan och var helt borta vilket är bra när man vill att någon inte ska känna vad som händer. Tyvärr var läkaren lite sen vilket resulterade i att precis när han skulle börja så började Vicke hulka och må jätte illa. Efter det var han väldigt rädd och kunde inte riktigt slappna av vilket var fruktansvärt. Han skrek massor och hade panik, jag mådde riktigt dåligt här men var verkligen tvungen att vara stark för hans skull. Jag lovade honom en massa för att han skulle ligga still och ta det lugnt, bland annat ett besök på McDonalds och ett tv spel. Han fick välja vad han ville, man gör verkligen vad som helst när man är stressad. Efte ca 5-10 min var allt över och han kom tillbaka till sitt vanliga jag.
Vi fick åka upp och vänta på läkaren på rummet vilket var ca 2 timmar, då tittade Vicke på film på mobilen och jag jobbade. Medan vi väntade kom ortopedteknikern och gav oss tiden för gissning och utprovning av nattskena till nästa vecka. Jag förstår fortfarande inte hur allt ska gå till. Tillslut kom läkaren och sa att allt gått bra och berätta vad som händer nu och att vi ska på återbesök om tre månader.

När vi var utskrivna åkte vi in till stan och åt, Victor var vrålhungrig och sedan var det dags att gå på Game. Där fick han ett jätte dyrt spel, men vad gör man inte för sona älskade barn.

Nu ligger han i soffan och tar det lugnt och spelar sitt nya spel, lite öm i benen och är trött efter allt som hänt under dagen.