Julafton

Nu är snart julafton över, tänk att en dag man väntat på så länge tar slut så fort. Det har varit en helt fantastisk dag som vi firat hemma tillsammans med en del av släkten, ni som inte var med var saknade.
Vi är super nöjda med allt vi gjort och tycker att vi fick till en riktigt mysig julstämning här, det var inte sämre att det var massor av snö ute. Ute hade vi marshaller och eldkorg som gjorde det välkomnande och juligt. Inne tände vi en massa ljus med juldoft och möblerade om för att alla skulle få plats.
Till fikat var Niklas, Sanna och Oliver här och då kom även vår lilla rocktomte och delade ut lite julklappar.

Efter middagen hade vi julklappsutdelning som sköttes av killarna (skönt med stora barn). Alla var jätte nöjda med sina klappar, främst killarna. Ett litet urval av klappar var en ny mobil till Emil (Samsung Galaxy S2), Warhammer till båda och en massa skylanders gubbar. Helt klart en fantastisk julafton.

Tyvärr vaknade jag snorig och började känna mig förkyld men det var inget som störde men nu sitter jag här med feber, nästan 38 grader.

Hoppas ni andra haft en lika bra dag som vi haft.