Snökaos

Det är milt sagt för dagens väder. Vet att ni i Stockholm haft det värre men jag kan bara relatera till mig själv.
Det var ju idag som Vicke skulle ta bort gipset, äntligen. Hade sett att det skulle bli dåligt väder men tänkte att det nog går att åka ändå. När vi vaknade imorse var det snöstorm och jag började kolla efter hur tågen gick, men de var så sena att det var lönlöst så vi tog bilen. Döm om vår förvåning när det gick riktigt smidigt att åka utan snö men ordentlig blåst. Det gick bra ända fram till drygt en mil innan Eskilstuna, där var det som att köra in i en vägg med snö och storm vilket gjorde att jag knappt såg vägen. Som tur är gick det bra och vi kom fram till sjukhuset utan större problem.
Det värsta började när vi skulle åka hem, vi kom knappt ut ur Eskilstuna på grund av all snö och blåst. Jag kämpade ordentligt för att kunna se vägen och alla människor som gick överallt. När vi kom ut på motorvägen var det fruktansvärt, vi såg kanske bara 50 meter framför bilen och då är det inte lätt att komma framåt. Det tog oss EN timme att komma hem. Vi pratade med Fredrik som sa att nu var det snöstorm även här, men när vi kom till Strängnäs lättade det och med våra mått mätt så var det riktigt bra väder här hemma.

Nu sitter vi här hemma och jag försöker kurera min nackspärr som jag till på köpet fixade imorse, blir inte lättare att köra bil med det.