Bortskämd och nyduschad

Idag har jag och Fredrik varit i Eskilstuna och shoppat. Det bidde en toasits, ett skal till mobilen som jag har väntat på att de ska släppa, nya fönsterlampor/stjärnor, mat och tv-spel till killarna. Vicke har det så tufft med gipset att han är värd att skämmas bort och som tur är vill han ha spel som även Mille kan vara med att spela.
De spelade FIFA street hela eftermiddagen tills det var dags för Vicke att duscha. Frågan var bara hur vi skulle göra det. Först tänkte vi duschen men efter lite funderande tog vi upp plastpallen till badkaret och plastade in överdelen av gipset med påsar och målartejp, sedan fick han sitta med benen utanför. Jag hjälpte honom att tvätta sig eftersom han tyckte det var läskigt att sitta så, men det gick riktigt bra faktiskt.
Så nu är han nyduschad och rejält bortskämd