Ullared

Imorse ringde min klocka redan 06:30, väldigt tidigt för att bara lördag. Jag och Emil pallrade oss upp och gjorde frukost som vi tog med oss. Exakt kl 07:00 började bilen rulla med sikte på Ullared. Vi stannade till vid en Statoil någonstans efter Norrköping och köpte lite kaffe och juice för att svälja ner den torra smörgåsen. Sedan åkte vi vidare för att äta en riktig gourmetlunch på McDonalds i Värnamo, säger inte så mycket mer om det. Vid 13 så anlände vi tillslut till Ullared och började jakten på parkeringsplats. Det var grymt mycket folk där men tillslut hittade vi en plats som inte var allt för långt bort. Vi började med att gå till panduro outlet för att shoppa lite och sedan hämtade vi en kundvagn.

20121020-210903.jpg
Sedan ställde vi oss vid vinkrutan, tyvärr var det så mycket fördröjning att vi struntade i det. Vi visste att det var kö och var beredda på en ordentlig kö, men det var inte mer än ca 5 min.

20121020-211052.jpg
Därinne var det massor av människor och kundvagnar men vi är smarta vi, så vi ställde vår vagn på en parkeringsplats och gick tillbaka till den med jämna mellanrum. Det var ett bra drag för det är lättare att ta sig fram utan kundvagn. Vi gick runt där inne och plockade på oss en massa i nästan 4 timmar. Vi hittade det mesta vi tänkt oss plus en hel del andra saker så vi är riktigt nöjda med vårt besök där.
När vi kom ut ställde vi oss i vinkrutan igen för ett nytt försök och nu lyckades det, vi syntes, eller rättare sagt Emil syntes eftersom han stod mitt i rutan och jag stod utanför.

20121020-211436.jpg
Det ser inte ut som vi handlat så mycket len det är en hel del, 74 saker närmare bestämt.

20121020-211623.jpg
Nu ligger vi och tar igen oss på vårt hotellrum i Värnamo. Riktigt skönt efter en hård dag på Gekås och efter många många mil bakom ratten.